Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав фіналістів всеукраїнських конкурсів дизайну та архітектури (+фото)

04 червня 2021 року, 21:53

Мер Києва Віталій Кличко привітав фіналістів всеукраїнських конкурсів дизайну та архітектури, що відбулися в столиці: «Інтер’єр року» – конкурс дизайну інтер’єрів, «Ukrainian Urban Awards» – конкурс урбаністики та міського дизайну, «Real Market Awards» – конкурс на кращу комерційну нерухомість та «Yellow project» – конкурс предметного дизайну.

«Дуже приємно бачити так багато талановитих творчих людей, які живуть новими ідеями. Та головне – втілюють їх! І цим роблять життя кожного з нас більш комфортним, більш приємним та естетичним. Сьогодні світ швидко змінюється. Змінюються і тенденції в архітектурі та дизайні. Ви всі розвиваєтеся, отримуєте нові знання та досвід, щоб втілювати їх у створенні сучасного обличчя сучасних міст. Разом із тим, зберігаючи історичну спадщину. Як мер столиці скажу, що головне завдання влади Києва – зберегти і нашу старовинну архітектуру, дух міста. І розвивати його як сучасний і комфортний мегаполіс. Тут ми розраховуємо на ваші цікаві ідеї, нові концепції та підходи», – наголосив Віталій Кличко.

Переможців конкурсів обирає журі, до якого входять експерти міжнародного класу. А серед запрошених гостей – більше 10 тисяч архітекторів, дизайнерів, декораторів, урбаністів та девелоперів.

Крім оцінки робіт, організатори підготували насичену програму: виступи та майстер-класи від 50 спікерів, презентацію лідерів українського та світового ринку архітектури та дизайну, виставку робіт кращих виробників предметів інтер’єру.

«Дуже приємно, що сьогодні тут присутні гості з Італії, Нідерландів, Франції, США та Японії. І тут відбувається обмін досвідом, креативом, втіленням новітніх технологій. Я бажаю вам перемог! Реалізації і визнання ваших найсміливіших ідей!», – зазначив Віталій Кличко.

Привітання фіналістів всеукраїнських конкурсів дизайну та архітектури, що відбулися в столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]