Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав Олександра Усика з перемогою у Москві

22 липня 2018 року, 7:36

Мер Києва, екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко привітав Олександра Усика з перемогою у поєдинку проти росіянина Мурата Гассієва, який відбувся у Москві. Вітання Віталій Кличко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Це був поєдинок сильних. Напружений і емоційний... Вітаю тепер абсолютного чемпіона світу Олександра Усика з цією важливою перемогою, на яку ми очікували! Важливою не тільки для його кар’єри, а й для України! Бо багато людей вболівали за Усика. І в Москві знову прозвучав переможний український гімн, і майорів наш національний прапор! Дякую, Олександре! Слава Україні!» –  зазначив Віталій Кличко.

Отримавши перемогу, український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі і заволодів поясами WBC, WBO, WBA, IBF, а також поясом журналу The Ring та кубком Мухаммеда Алі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]