Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українських воїнів із Днем захисника України

14 жовтня 2020 року, 12:42

Мер Києва Віталій Кличко привітав українських воїнів з Днем захисника України.

«Сьогодні, на Покрову, в День українського козацтва, ми шануємо і вітаємо наших воїнів-захисників – чоловіків та жінок, справжніх патріотів, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність України, захищають нашу землю від російської агресії. Як сотні років тому це робили славетні українські козаки! Ми також згадуємо та схиляємося перед пам’яттю всіх, хто поліг за волю і свободу України. Дякуємо вам, наші воїни-захисники, за вашу мужність і жертовність, за безкорисливу любов до української держави!» – написав мер Києва на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Також Віталій Кличко привітав українських медиків, які сьогодні – в часи пандемії – є справжніми захисниками українців.

«Хочу привітати і наших медиків, які у ці нелегкі часи пандемії є справжніми бійцями на передовій. І захищають та рятують наше здоров’я і життя. Сил вам, і витримки! Слава всім захисникам України! Слава Україні!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]