Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Гідності та Свободи

21 листопада 2020 року, 12:59

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Гідності та Свободи. Він зауважив, що боротьба з агресією й імперськими прагненнями Росії, боротьба з корупцією, зі старою бюрократичною системою ще триває. Привітання Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять наших Героїв, які, захищаючи свободу, незалежність і європейський вибір українців, поклали життя на Майдані і на Сході України», – написав Віталій Кличко.

Київський міський голова зазначив, що сім років тому українці піднялися, щоб відстояти своє право жити у вільній і європейській державі. Та довели, що, об’єднавшись заради високої мети, заради принципів, завжди перемагають.

«Так, перемога дістається великою ціною – ціною життів найкращих патріотів. І ми повинні бути гідними їх пам'яті і великої справи. Бо боротьба ще триває. Боротьба з агресією й імперськими прагненнями Росії, боротьба з корупцією, зі старою бюрократичною системою. І тільки гідно працюючи, тільки з вірою у власні сили і в свою державу, тільки всі разом ми подолаємо виклики, що постали перед Україною та українцями. Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]