Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про смерть Беккенбауера: Пішла епоха у світовому футболі

08 січня 2024 року, 21:10

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття всім шанувальникам футболу у зв’язку зі смертю легендарного футболіста та тренера Франца Беккенбауера. Спогади про Беккенбауера Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Не стало Франца Беккенбауера. Пішла епоха у світовому футболі. Ми з братом були знайомі із Францем і багато років приятелювали. Великий професіонал і людина з великим серцем. Щира, добра, чуйна. Його називали Кайзером Францем. Він жив футболом і творив його як мистецтво. А фанати роками сперечалися, хто величніший у футболі – Пеле чи Беккенбауер. Він підтримував Україну в її демократичних європейських прагненнях. І під час Революції Гідності, і коли росія вдерлася на нашу землю. Світла пам’ять справді великому у своїй справі профі і справжній Людині… Франц, ти залишаєшся жити в наших серцях», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]