Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Проект добудови Подільсько-Воскресенського мосту представлю інвесторам у вересні»

24 серпня 2017 року, 20:59

Віталій Кличко презентує інвесторам проект добудови Подільсько-Воскресенського мосту на інвестиційному форумі у Німеччині. Про це Київський міський голова заявив в ефірі телеканалу «Newsone».

Відповідаючи на питання щодо метро на Троєщину, Віталій Кличко наголосив, що запустити гілку метро на Троєщину можливо тільки добудувавши Подільсько-Воскресенський міст.

«Коли я вступив на посаду мера, був дуже здивований, дізнавшись, що документація будівництва мосту датована ще 1979 роком. Тобто через 2 роки буде вже 40 років із початку будівництва цього мосту. Я поставив перед собою завдання відзначати через 2 роки відкриття, принаймні автомобільного сполучення між лівим та правим берегом», - наголосив мер.

За словами Віталія Кличка, для будівництва мосту та запуску метро необхідні величезні кошти, приблизно 400 млн євро. Мер також нагадав, що Німеччина уже виділила 200 тис. євро на експертну оцінку стану мосту, яку німецькі фахівці презентували у квітні.

«У вересні їду до Німеччини на інвестфорум, щоб презентувати проект, і максимум за 2-3 роки закінчити будівництво мосту. Це одне з моїх ключових завдань на посаді», - наголосив міський голова.   

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]