Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко провів нараду щодо прибирання столичних вулиць від снігу

09 січня 2017 року, 13:36

Мер Києва Віталій Кличко провів нараду з главами районів, керівництвом «Київавтодору», «Київпастрансу», «Київтранспарксервісу» та керівниками районних ШЕУ щодо ефективності прибирання столиці від снігу.

«Я вночі перевіряв, як у нас відбувається прибирання снігу зі столичних вулиць. Комунальники працюють. Але, оскільки я виїхав на перевірку без попередження, побачив і проблеми, які є в роботі, – зазначив Віталій Кличко. – Тому доручаю усім службам відповідально ставитися до роботи. Головне завдання, – щоб до вівторка, коли почнеться робочий тиждень, вулиці, магістралі, тротуари столиці були очищені від снігу», – наголосив мер Києва.

Також Віталій Кличко акцентував увагу всіх комунальних служб на тому, що обов’язково мають бути прибрані переходи біля зупинок громадського транспорту, тротуари. І що в особливо посиленому режимі повинні відбуватися роботи з прибирання наступної ночі.

«У вівторок Київ повинен повернутися до звичного життя. Це – завдання для кожного з вас!», – звернувся до керівників комунальних служб мер столиці. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]