Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: росії потрібна Україна без українців

17 жовтня 2022 року, 14:39

Чергова атака агресора на столицю України – це ще один доказ того, що росії потрібна тільки територія України без її мешканців. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

«Сьогоднішня атака – ще один доказ геноциду, який чинить Росія щодо українського народу. І свідчення того, що росії потрібна Україна без українців. Агресору потрібна територія. Без мешканців. Ми бачимо, що удари завдають по цивільних та інфраструктурних  об’єктах. Варвари вбивають українців, а також хочуть залишити нас без тепла, без електрики», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто вже надає необхідну допомогу мешканцям будинку в центрі Києва, в який зранку влучив дрон-терорист. Людям надають медичну та психологічну допомогу. За попередніми оцінками, напівзруйнований будинок не підлягатиме реконструкції.

«Люди втратили свої помешкання, залишилися без даху над головою. Ми готові надати тим, кому потрібно, тимчасовий притулок в готелях та гуртожитках. Також постраждалим нададуть матеріальну допомогу. І далі вирішуватимемо питання подальшого переселення постраждалих», – зазначив Віталій Кличко.

Внаслідок сьогоднішньої атаки російськими дронами-камікадзе у столиці загинули троє людей. Трьох киян госпіталізували.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]