Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко сходив на Atlas weekend та поспілкувався з The Chemical Brothers

08 липня 2018 року, 21:16

Мер Києва Віталій Кличко відвідав музичний фестиваль Atlas weekend, який відбувається у столиці з 3 по 8 липня. Мер зазначив, що цьогорічне свято музики стало наймасовішим і наймасштабнішим за 4 роки існування фестивалю.

Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Вирвався декілька разів на Atlas weekend. Цьогорічний фестиваль побив свої ж рекорди і за кількістю відвідувачів, і за зірковістю учасників, і за площею території музики. Атмосфера музичного свята затягує тільки-но сюди потрапляєш. Тут танцюють і просунуті меломани, і київські поліцейські. Сюди їдуть і з України, і багато іноземних гостей. Усі задоволені і всім подобається Київ. Як зазначають організатори, вони налаштовані зробити Atlas weekend одним з найбільших і найвідоміших музичних фестивалів Європи. Віримо і допомагаємо!» - зазначив мер Києва.

Віталій Кличко також оприлюднив фото з британським музичним дуетом The Chemical Brothers, виступ якого відвідав на Atlas weekend.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]