Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Спеціальна комісія визначить суму грошової компенсації для воїнів АТО»

29 липня 2016 року, 13:43

 

Розмір грошової компенсації як еквівалента земельної ділянки для бійців АТО визначить спеціально створена комісія. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу Newsone.

«У Києві 17,5 тисяч бійців АТО. І ситуація виглядає таким чином, що нам потрібно знайти 2,5 тис га землі. Давайте будемо відвертими: ця земля є еквівалентом фінансової компенсації. Вони розраховують продати її чи обміняти, хтось дійсно хоче побудуватися. На сьогодні, розуміючи, що 2,5 тис га в Києві знайти для забудови дуже складно, ми створили комісію для вивчення можливості фінансової компенсації. І визначимо суму цієї компенсації. На ці кошти сім’я зможе купити ділянку, чи квартиру, чи витратити на власний розсуд. Дуже важливим для нас є ухвалення цього рішення найближчим часом», - наголосив мер.

Віталій Кличко підкреслив, що столична влада на початку липня вручила дев’яноста родинам загиблих в АТО киян документи на земельні ділянки.

Крім того, Київрада ухвалила рішення про виділення 40 земельних ділянок у Биківні родинам загиблих героїв Небесної сотні і столичним паралімпійцям.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]