Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року в Києві буде відновлено 10 великих парків»

12 січня 2018 року, 21:03

Цього року у Києві планують здійснити капітальний ремонт 10 великих парків, щоб вони не поступалися оновленому парку «Наталка». Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу NewsOne.

«Київ – одне з найзеленіших міст Європи. І наше завдання – зробити все, щоб парки у Києві були по-справжньому гарними і доглянутими, рівня парку «Наталка», – з облаштованими алеями, освітленням, відеонаглядом, красивими альтанками. І ми це будемо робити!», – зазначив Віталій Кличко. 

Мер зауважив, що цього року у столиці планують провести роботи з капітального ремонту 10 великих парків у різних районах міста.

Також Віталій Кличко зауважив, що минулого року у Києві було відновлено рекордну кількість парків і скверів – 120 парків. Крім того, протягом 2017 року міська влада створила 65 нових скверів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]