Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у День бібліотек відвідав сучасний бібліохаб на Троєщині (+фото, відео)

30 вересня 2020 року, 18:13

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як перетворили дитячу бібліотеку на Троєщині на сучасний бібліохаб. Відео із бібліохабу мер Києва опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні, у Всеукраїнський день бібліотек, відвідав найсучасніший бібліохаб на Троєщині. Перевірив, як відремонтували і перетворили на громадський просвітницький простір дитячу бібліотеку № 115, що на вулиці Бальзака. І я приємно вражений! Діти тут можуть відвідати різноманітні гуртки, виставкові зали, лекції, підзарядити гаджети, скористатися кухнею, щоб розігріти перекус після школи. Є в бібліохабі і свій невеличкий внутрішній двір, де в гарну погоду можна відпочити! А також тут є комп’ютери, безкоштовний Wi-Fi», – написав Віталій Кличко.

За словами мера, це – єдина бібліотека в столиці площею понад 1 тис. квадратних метрів, яка має окреме приміщення і розташована на двох поверхах.

Приміщення повністю реконструювали, впровадили інклюзивні елементи. Придбали нове обладнання, меблі, бібліотечну техніку та оргтехніку, зокрема 3D-принтер, інформаційний термінал, найсучасніше мультимедійне, звукове та освітлювальне обладнання.

«Це уже не перший бібліохаб у Києві. Раніше здійснили реконструкцію бібілотек, перетворивши їх на сучасні бібліохаби, в різних районах столиці: Центральної бібліотеки ім. Тараса Шевченка для дітей на проспекті Перемоги, бібліотеки для дітей у Подільському районі на вулиці Межигірській, Центральної районної бібліотеки ім. Тичини у Дніпровському районі, Центральної районної бібліотеки «Свічадо» у Святошинському районі», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Перевірка, як дитячу бібліотеку на Троєщині перетворили на сучасний бібліохаб

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]