Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві сформували окрему охоронну роту для захисту об‘єктів критичної інфраструктури. Сьогодні її бійці прийняли присягу (+фото, відео)

02 квітня 2022 року, 14:30

У Києві сформували окрему охоронну роту для захисту ключових об’єктів критичної інфраструктури. Сьогодні її бійці прийняли присягу на вірність народу України. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ продовжує посилювати оборону. Зокрема, захист і охорону ключових об‘єктів критичної інфраструктури. Тих, що забезпечують функціонування міста – зокрема, постачання світла, води, газу, теплової енергії та інших. Ворог продовжує обстрілювати українські міста. Неодноразово були намагання пошкодити і об‘єкти інфраструктури життєзабезпечення столиці. Щоб взяти їх під надійний захист, в Києві сформували окрему охоронну роту батальйону військової частини. Служать у ній, зокрема, і 7 депутатів Київради, – написав Віталій Кличко. – Сьогодні бійці, які обороняють об’єкти критичної інфраструктури столиці, прийняли присягу на вірність народу України. Вони вже пройшли навчання та мають необхідний практичний досвід і навички захисту таких об’єктів в умовах воєнного стану».

Він зазначив, що міська влада сьогодні тісно співпрацює з керівництвом сухопутних військ Збройних сил України для захисту столиці в усіх сферах.

«Разом вистоїмо і переможемо! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]