Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В п'ятницю ввечері запустять третю чергу фонтанів на Русанівській набережній»

07 липня 2017 року, 20:51

Реконструкція усього комплексу з 12 водограїв на Русанівці завершена. Уже сьогодні ввечері запустять третю чергу світло-музичних фонтанів на Русанівській набережній. Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Це найбільший комплекс фонтанів у столиці, і сьогодні (в п'ятницю) ввечері я запрошую усіх киян взяти участь у відкритті третьої - і завершальної - черги  фонтанів на Русанівській набережній. Висота струменю фонтанів - 30 метрів, вони мають вечірнє підсвічування та музичний супровід. Сума витрат на будівництво третьої черги становить 5,6 млн грн, а загальна вартість будівництво всього об’єкту склала 13 млн грн», - розповів мер Києва.

Загалом, як зазначив Віталій Кличко, у місті відновили роботу восьми найбільших фонтанних комплексів. Зокрема, Великого та Малих фонтанів на Майдані Незалежності.

«І цей світло-музичний фонтанний комплекс – один з найгарніших не лише в Україні, а й у Європі. І я дуже радий, що щовечора світломузичне шоу там збирає тисячі киян та гостей столиці», - наголосив міський голова.

Також, за словами Віталія Кличка, були відкриті фонтани «Водяна куля», «Засновники Києва» на непарній стороні вулиці Хрещатик, водограй «Хрещатик» на вул. Хрещатик, 25, два каскадних фонтани на Майдані Незалежності та на вул. Великій Васильківській, 119.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]