Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав одну з пожежно-рятувальних частин столиці (+фото, відео)

31 березня 2022 року, 15:45
Мер Києва Віталій Кличко відвідав одну з пожежно-рятувальних частин столиці. Поспілкувався з рятувальниками і подякував їм за складну і важливу роботу. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та оприлюднив відео із частини.

«Сьогодні відвідав одну з пожежно-рятувальних частин столиці. Подякував нашим рятувальникам за їх складну і надзвичайно важливу роботу. – Щодня вони гасять пожежі, розбирають завали постраждалих від обстрілів будівель, рятують життя киян», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто робить все для сучасного оснащення і технічного забезпечення роботи підрозділів рятувальників.

«Наприклад, сьогодні в Київ із Данії надійшли три спеціально оснащених пожежно-рятувальних авто, які столиця отримала безкоштовно», – повідомив мер столиці.

Також він поспілкувався з волонтерами, які тренуються на базі пожежної частини.

«Їх навчають, як надавати першу медичну допомогу постраждалим. Як розбирати завали та рятувати з-під них людей, користуватися аварійно-рятувальним обладнанням. У кожному районі столиці створені такі волонтерські групи рятувальників. І щодня до них долучаються нові волонтери, що хочуть бути корисними своєму місту в цей складний час. Разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!», – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]