Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідає з робочим візитом Вашингтон

19 лютого 2016 року, 15:08

20-24 лютого мер Києва Віталій Кличко відвідає з робочим візитом Вашингтон.

Віталій Кличко візьме участь у міжнародний конференції «Боротьба з бідністю і нерівністю задля подолання СНІДу: вирішення проблем ВІЛ, бідності і нерівності в містах», яка відбудеться в офісі Світового банку.

У конференції візьмуть участь світові політики, науковці, організації-спонсори, лідери громадянського суспільства, правозахисники.

Захід покликаний підтримати зусилля ініціативи з боротьби з ВІЛ Fast-Track Cities. Одна з цілей конференції – напрацювати чіткі стратегії подолання СНІДу і бідності в мегаполісах, які найбільше потерпають від цього. Так, на зустрічі особливу увагу приділять трьом містам, зокрема Києву.

Організатори заходу – Група Світового банку, Об’єднана програма ООН з ВІЛ/СНІД (ЮНЕЙДС), Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Програма розвитку ООН, Міжнародна організація праці, організація Housing Works і координатор Служби всесвітнього здоров’я США.

Також Віталій Кличко у рамках робочого візиту до Вашингтону зустрінеться з помічником Держсекретаря США Вікторією Нуланд, сенатором Джоном Маккейном, керівництвом Світового банку. Відбудеться зустріч і в аналітичному центрі Atlantic Council.

Крім того, мер Києва відвідає у Вашингтоні Меморіальний музей Голокосту для проведення консультацій щодо можливої подальшої співпраці у створенні меморіального комплексу жертв «Бабиного Яру» у столиці України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]