Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки

15 лютого 2019 року, 9:24

Мер Києва Віталій Кличко візьме участь у роботі 55-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки, що відбудеться 15-17 лютого. Основними темами цьогорічної конференції, на яку збереться рекордна кількість високопосадовців та світових політиків найвищого рівня, стануть: самовизначення ЄС, майбутнє євроатлантичного співробітництва, наслідки нової ери змагання світових наддержав, подальший контроль над озброєнням та співпраця в оборонній політиці.

Віталій Кличко візьме участь в офіційному відкритті Мюнхенської конференції, зустрінеться з провідними представниками політичних та ділових кіл. Зокрема, під час конференції заплановані двосторонні зустрічі мера Києва з Європейським комісаром з питань європейської політики сусідства та перемовин із розширення Йоганнесом Ханом, спецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером, головним виконавчим директором Всесвітнього банку Кристаліною Георгієвою, мером Мюнхена Дітером Райтером та іншими.

Відвідає Віталій Кличко в Мюнхені і зустріч-ланч на запрошення Ялтинської Європейської Стратегії, де обговорюватимуть майбутні президентські та парламентські вибори і найгостріші проблеми України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]