Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у з’їзді Австрійської народної партії

06 березня 2019 року, 9:13

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення Федерального канцлера Австрії Себастьяна Курца відвідає з’їзд Австрійської народної партії, який відбудеться 6 березня у місті Клагенфурт-ам-Вертерзе, Австрія.

На думку організаторів з’їзду, Віталій Кличко «є прикладом для цілого покоління і гарячим прихильником європейської ідеї і наведення мостів за межами ЄС».

Мер Києва виступить на політичному з‘їзді, щоб надихнути його учасників, зокрема, і молодь, на подальший розвиток спільного європейського майбутнього. Віталій Кличко розповість, як Україна захищає свою незалежність і бореться за свій європейський вибір, за мир та європейські цінності.

Цьогорічний з’їзд, який збере понад тисячу гостей, відбудеться під гаслом «Будьмо готовими до Європи!». Він матиме особливе значення, адже проводиться напередодні виборів до Європарламенту.

Австрійська народна партія, заснована у 1945 р., є найчисельнішою політичною партією країни і налічує понад 600 тис. членів. Очолює партію Себастьян Курц, який з 2017 р. є Федеральним канцлером Австрії. Австрійська народна партія входить до Європейської народної партії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]