Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вночі перевіряв, як столицю прибирають від снігу (+відео)

12 лютого 2021 року, 12:34

Мер Києва Віталій Кличко минулої ночі перевірив, як столицю прибирають від снігу. Відео нічного прибирання міста Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Майже тиждень негода вирує по всій території України, і в столиці зокрема. Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях міста цілодобово. Минулої ночі знову виїхав перевірити, як розчищають Київ від снігу. А сніжило всю ніч. Тільки за минулу добу в місті досипало ще 10 сантиметрів опадів. А в попередні дні – 35 сантиметрів», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що вночі і зараз удень на вулицях столиці працюють понад 470 одиниць спецтехніки – чистять і вивозять сніг, обробляють дороги посипальними матеріалами. А також – майже 500 комунальників, які вручну розчищають двори, тротуари, зупинки громадського транспорту.

Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.

Мер нагадав, що спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА.

«Я вкотре звертаюся до водіїв: якщо вам потрібно у справах, – користуйтеся громадським транспортом, не виїжджайте в місто приватними авто! Щоб снігоприбиральна техніка могла швидше й ефективніше прибирати засніжені вулиці і проїзди. Автомобілі, припарковані в недозволених місцях та ті, що заважають прибиранню, можуть забрати евакуатори. За останні три дні в місті евакуювали понад 640 автівок, що заважали дорожникам розчищати сніг», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]