Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив нагороди учасникам АТО, волонтерам та найкращим киянам

24 травня 2016 року, 14:37

До Дня Києва мер столиці Віталій Кличко вручив державні нагороди України та відзнаки-медалі Київського міського голови «Честь. Слава. Держава» учасникам антитерористичної операції та волонтерам, які надають допомогу українським бійцям. Київський міський голова також вручив відзнаки про присвоєння почесного звання матерям-героїням, державні ордени та звання заслужених артистів, лікарів і науковців.

«Сьогодні, напередодні Дня Києва, ми традиційно зібралися, аби разом відзначити тих героїв, які щодня демонструють мужність та відвагу, захищаючи нашу державу на Сході України, – наголосив Віталій Кличко. – Я вдячний кожному з хлопців, які на передовій відстоюють незалежність і територіальну цілісність України. Серед вас багато героїв із нагородами, багато тих, хто отримав поранення. Ви – приклад патріотизму і відповідальності за свою країну. Ви – справжні герої!», – зазначив мер Києва, звертаючись до бійців.

Віталій Кличко також подякував волонтерам, які ризикуючи власним здоров’ям і життям, допомагають нашим бійцям у зоні АТО.

«Ви віддаєте свій час, сили та енергію, аби наша країна стала сильною, і в ній панував мир та добробут», – підкреслив мер Києва, нагороджуючи волонтерів медалями «Честь. Слава. Держава».

Віталій Кличко також привітав жінок із присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня» та вручив відзнаки про присвоєння звання заслужених працівникам культури та освітянам, а також державні ордени різного ступеня.

«Я був у багатьох містах і країнах світу, тож із впевненістю можу сказати: нам дійсно є чим пишатись і є до чого прагнути. Я вдячний тим, хто завдяки своїй активній життєвій позиції, професіоналізму та щоденній наполегливій праці в різних сферах суспільного життя робить Київ сучасним європейським містом. Спільними зусиллями ми продовжимо будувати сучасний, комфортний, європейський Київ», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]