Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у байкерському фестивалі MotoOpenFest-2018 (+відео)

16 червня 2018 року, 18:23

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у другому байкерському фестивалі MotoOpenFest-2018. Віталій Кличко разом із сотнями інших байкерів проїхалися колоною з Хрещатика від Київської міської державної адміністрації до парку «Муромець».

«Сьогодні у столиці відбувається традиційний київський MotoOpenFest, на який збираються ті, хто любить своїх «залізних коней», швидкість та відчуття свободи», – сказав Віталій Кличко, вітаючи всіх учасників фестивалю у парку «Муромець».

Він додав, що його місія, як мера, аби у Києві відбувалося якомога більше великих спортивних, культурних подій.

Міський голова розповів, що сам їздить на мотоциклі не дуже часто через відсутність вільного часу. Але інколи користується нагодою, аби, наприклад, проінспектувати стан столичних доріг.

«Катаюсь не дуже часто, бо не вистачає часу. Але це – найкращий спосіб, наприклад, перевірити стан доріг, проїхавшись на мотоциклі. Я відношусь до тих людей, хто любить швидкість, свободу. Мотоцикл – це одне із великих захоплень для багатьох чоловіків», – додав він.

Міський голова подякував байкерам за популяризацію мотоспорту та побажав яскравих емоцій і гарного настрою.

Разом з тим, Віталій Кличко нагадав, що столична влада сьогодні працює над повним оновленням парку «Муромець». І вже влітку тут встановлять пам'ятник богатирю, іменем якого назвали парк.

Фестиваль MotoOpenFest-2018 відбувається 16-17 червня на території парку «Муромець» та розважального комплексу Х-парк. У програмі – заїзди на мотоциклах, виставка мотодилерів, виступи гуртів «Тартак», «KOZAK SYSTEM», «W.H.I.T.E», «Дай дорогу», «Машина времени».

У рамках фестивалю заплановані такі мотозмагання:

  • Stunt Battle – вид мотоспорту з виконанням мотоциклетних трюків на рівній дорозі. Серед них «віллі» – їзда на задньому колесі, «стоппі» – їзда на передньому та «донутс» – обертання заднього колеса на місці;
  • Moto Gymkhana – випробування, в якому себе може спробувати будь-який власник мотоцикла. Суть змагання – за допомогою маневрів подолати доріжку штучних перешкод у вигляді конусів;
  • Supercross Open Cup – відкриті змагання з мотокросу.

Другий фестиваль MotoOpenFest

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]