Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у відкритті чемпіонату світу з хокею

22 квітня 2017 року, 14:00

Чемпіонат світу з хокею, який відкривається у Києві, подарує глядачам незабутні емоції. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час церемонії відкриття чемпіонату.

«Я радий вітати вас в одному з найгарніших міст світу – українській столиці! Ми пишаємось, що саме Київ було обрано для проведення великого спортивного свята – чемпіонату світу з хокею, який розпочинається сьогодні на головній льодовій арені країни. Я впевнений, що цей чемпіонат стане справжнім спортивним  видовищем, яке подарує емоції вболівальникам, відкриє світові нові зіркові імена та стане цікавою сторінкою спортивної історії Києва», – зазначив мер.

Віталій Кличко побажав усім гостям та учасникам чемпіонату успіхів, енергії і віри в перемогу, а глядачам – яскравого дійства.

Матчі у групі А першого дивізіону чемпіонату світу проходитимуть у київському Палаці спорту з 22 до 28 квітня. Окрім господарів – збірної України – у групі А виступають також збірні команди Казахстану, Угорщини, Польщі, Австрії та Південної Кореї. Команди, які за результатами змагань займуть перше та друге місця, отримають право грати у топ-дивізіоні чемпіонату світу 2018 року. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]