Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Заклади позашкільної освіти працюють у столиці в звичайному режимі

04 червня 2021 року, 12:16

Заклади позашкільної освіти столиці влітку працюватимуть у звичайному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Всі заклади позашкільної освіти міста працюють протягом червня згідно зі своїм графіком роботи. Для дітей, окрім гуртків, організували різні цікаві заходи – із дотриманням усіх карантинних норм. Нагадаю, що 42 заклади позашкільної освіти Києва відвідують майже 80 тисяч дітей», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що, на жаль, як і минулого року, через пандемію під час літніх канікул у Києві не працюватимуть пришкільні табори.

«У звичайному режимі продовжують працювати дитячі садочки. На сьогодні через виявлені випадки вірусу, тимчасово закриті 12 груп у 12 садках. Один садочок – у Шевченківському районі – через захворювання вихователів зачинили на карантин. Також на планові ремонти тимчасово закрили 7 дитсадків. Дітей перевели у садочки, що розташовані поруч. Наповненість дітей у дитячих садках міста – понад 46 відсотків», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]