Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав представників церков дотримуватися під час Великодніх свят запроваджених обмежувальних заходів

09 квітня 2020 року, 12:08

Мер Києва Віталій Кличко закликав представників церков дотримуватися обмежень під час Великодніх свят та усвідомлювати свою відповідальність за безпеку вірян. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Я кілька разів зустрічався з представниками всіх конфесій. Я говорив про дотримання обмежень церквами. Про те, що вони теж мають усвідомлювати свою відповідальність за безпеку вірян. Вчора теж була така зустріч. І ми обговорювали, що служби слід правити в обмеженому режимі – максимально задіяти онлайн-трансляції. Були на зустрічі і представники Національної поліції. Вони звернулися із тим, аби біля храмів не збирали масово людей. Обговорювали і обмеження щодо відвідування кладовищ у поминальні дні», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що з випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській Лаврі.

«Складно уявити, яким може бути ланцюг подальшої передачі інфекції. Ось чому я з хвилюванням очікую цьогорічної Паски. Щоб після свят ситуація різко не загострилася. Щоб ми не мали сотень нових хворих! Я ще раз звертаюся до киян: будь ласка, залишайтеся на свята вдома – з найріднішими. Якщо ви нехтуєте своїм здоров’ям, подумайте про своїх дітей, батьків, дружин і чоловіків! Не дотримуючись правил, ви ставите під удар їх безпеку і їх життя! Бо ми відповідальні за наших рідних. Подумайте про це», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]