Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко згадав, яким для нього особисто був 2019-ий рік

03 грудня 2019 року, 12:07

У річному звіті мер Києва Віталій Кличко також розповів про те, яким був для нього особисто цей рік.

«Коли життя насичене і багато подій, не все можеш і згадати. Я іноді дивлюсь фото і відео в телефоні і думаю – ого, скільки всього було! Традиційно, в січні був форум у Давосі, де ми були разом із братом. Після Давосу я пошкодив спину. Трохи лікувався… Штаб квартира ЮНЕСКО в Парижі… Сполучені Штати. Лас-Вегас із чемпіонами WBC, зустрічі у Вашингтоні», – розповів Віталій Кличко.

Також він згадав і про парламентські вибори, у яких партія  «УДАР» не брала участь списком.

«Робота, робота і робота в Києві… Нові об’єкти, зустрічі з киянами… Цей рік додав сивини і зморшок… Зайвих 3 кілограми ваги, з яких 2 я хочу скинути!» – додав він.

Мер розповів, що цього року придбав ще один велосипед. Та загалом проїхав Києвом за 2019 рік на велотренуваннях 1700 кілометрів.

«Іноді вранці, коли прокидаюся, мій смарт-годинник показує трохи більше 20 відсотків життєвих сил... Та я встаю. Йду. І працюю. Бо маю амбіцію – моє місто має бути найкращим! І я не маю права на поразку – тільки перемога! Наша. Спільна! Ми разом змінюємо своє місто, свою країну!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]