Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з головою департаменту планування політики Держдепартаменту США

28 січня 2016 року, 11:45

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом та директором департаменту планування політики Державного департаменту США Девідом Маккіном.

У ході зустрічі сторони обговорили поточну політичну ситуацію в Україні та визначили важливість боротьби з корупцією і впровадження ефективних реформ. Також відбувся обмін думками стосовно зовнішньополітичних питань.

Віталій Кличко наголосив, що головним пріоритетом столичної влади є подальші кроки у боротьбі з корупцією, забезпечення прозорості влади та підтримка соціальної сфери столиці. Також важливою є робота із залучення інвесторів, спільні проекти з якими дали б поштовх для розвитку міської інфраструктури.

«Українці мають великі сподівання та повинні відчути зміни у своєму житті, своєму місті, своїй країні. Усі зміни і реформи, на моє переконання, починаються зі столиці. Ми не зможемо успішно втілити реформи не поборовши головне зло –корупцію. Наш пріоритет – повна прозорість і відкритість наших дій та усіх процесів у столиці», – наголосив мер.

Проте, додав Віталій Кличко, у Києві боротьба з корупцією поки, на жаль, виглядає ілюзією, оскільки жоден з чиновників, стосовно яких зібрані матеріали, не відповів за законом. «Ми очікуємо більш ефективної роботи від поліції та прокуратури», – зазначив мер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]