Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до киян: Ніч була складною, але російських військ у столиці немає (+відео)

26 лютого 2022 року, 9:07

Ніч для столиці була складною. Але російських військ у столиці немає. Про це мер Києва Віталій Кличко сказав у відеозверненні, яке опублікував у своєму Telegram-каналі.

“Друзі! Дорогі кияни! Ніч була складною. Але російських військ у столиці немає! Ворог намагався прорватися в місто. Зокрема, зі сторони Гостомеля, Житомира. – Там агресори знешкоджені. Зараз у Києві діють диверсійні групи. Було кілька зіткнень, перестрілки. Поранено станом, на 6 ранку, 35 людей. В тому числі двоє дітей. Я прошу всіх зберігати витримку. І  найбезпечніше – залишатися в укриттях. Бо ворог атакуватиме і з повітря, – написав Кличко. – У житловий  будинок на вул. Лобановського, 6а влучила ракета”.

Він зазначив, що військові, поліція і нацгвардія, тероборона і добробати захищають місто. У столиці облаштовують блокпости, тому пересування містом буде обмежене і ускладнене.

За словами мера Києва, усі об’єкти критичної інфраструктури працюють. Громадський транспорт їздить –  в кількості достатній для перевезення працівників критичної інфраструктури.Працює й метро. Окрім Броварської лінії. Але її станції доступні для укриття людей.

“Як виглядають диверсійні групи? – Озброєні, в цивільний формі. Говорять російською. Тому, якщо бачите підозрілих людей, повідомляйте правоохоронцям. Також будьте пильними. – Знищуйте мітки, які ворог поставив у столиці для наведення вогню. Буде складно, але ми повинні вистояти!З нами армія, з нами тероборона, з нами справедливість! Слава Україні!” – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]