Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій та Володимир Клички потрапили до Книги рекордів Гіннеса

01 жовтня 2018 року, 21:55

Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв. Про це оголосили на гала-вечорі 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який сьогодні відкрився у Києві.

«Для мене ця відзнака є несподіванкою. Наш із Володимиром рекорд – це рекорд усіх, хто підтримував братів Кличків, хто вболівав за нас та за Україну. Адже ми завжди відстоювали честь нашої країни», – сказав вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, із 1 до 5 жовтня у Києві проходить 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). До столиці України прибули світові легенди боксу Леннокс Льюіс, Ерік Моралес, Евандер Холіфілд та інші легендарні боксери. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього у столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. 

Ініціатором проведення конгресу в столиці України став вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]