Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Водії КП «Київпастранс» уперше представлять Україну на Чемпіонаті Європи з майстерності водіння трамваїв

13 січня 2020 року, 12:19

Генерального директора КП «Київпастранс» Дмитра Левченка та всю команду транспортної компанії офіційно запрошено до участі в European Tramdriver Championship – 2020. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

9-й Чемпіонат Європи з майстерності водіння трамваїв цьогоріч відбудеться 9 травня у Румунії. Позмагатися за призові місця і поряд із тим відсвяткувати разом 125-ту річницю запуску трамвайної мережі в місті Орадя прибудуть водії 25 команд з усієї Європи.

На Чемпіонаті свої країни представляють пари водіїв з обов’язковою умовою дотримання гендерної рівності. Україну презентуватимуть Олена Кравець і Василь Галів.

«Ці колеги зарекомендували себе як одні з найвзірцевіших фахівців, охочих безперервно удосконалювати власні навички і майстерність водіння трамваїв», – зазначили у КП «Київпастранс».

За професійну підготовку цих кадрів у підприємстві подякували керівникові найстарішого підрозділу-флагману – трамвайного депо ім. Тараса Шевченка – Володимирові Богатирьову.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]