Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: у столиці відновили роботу понад 4 000 підприємців

27 травня 2022 року, 17:38

У Києві відновили свою діяльність понад 4 000 представників малого та середнього бізнесу.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, з кожним днем Київ поступово повертається до звичного ритму життя, представники малого та середнього бізнесу відновлюють свою роботу в усіх районах міста.

«Депутатський корпус Київської міської ради приймає ряд заходів задля стабілізації роботи бізнесу та збереження заробітних плат працівників. Так понад 4 000 підприємців відновили роботу, зокрема працюють продуктові магазини, підприємства ринкової мережі, кав’ярні, пекарні, студії краси та манікюру, СТО, ремонтні майстерні одягу та взуття, веломайстерні, магазини одягу, пункти обслуговування гаджетів та ноутбуків, хімчистки, автомагазини та автомийки, а також деякі ТРЦ. З кожним днем все більше суб’єктів господарювання відновлюють свою діяльність у всіх районах міста, оскільки є попит на їх послуги та товари. Вже понад два мільйони киян повернулись у свої оселі, тому міська влада закликає підприємців налагоджувати звичний графік роботи. У цей складний воєнний час Київська міська рада спільно з відповідальним бізнесом підтримує життєдіяльність української столиці задля стимулювання економіки», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що переглянути інформацію про підприємства, які відновили роботу, можна в додатку «Київ Цифровий» на мапі працюючого бізнесу.

Нагадаємо, депутати Київської міської ради розширили перелік суб’єктів бізнесу, яким буде надано комплексу економічну підтримку з метою забезпечення економічної та продуктової стабільності в Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]