Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Кличко провів майстер-клас для учасників «Школи успіху»

11 липня 2017 року, 9:32

 

Моя мрія – щоб «Школа успіху» проводилася й надалі щороку, та працювала і для наступних поколінь. Про це Володимир Кличко заявив під час майстер-класу з дівчатами-учасниками «Школи успіху», яку проводять вже всьоме.

Володимир Кличко розповів, наскільки важливим для досягнення успіху є чітко визначена мета та наполеглива праця задля її досягнення.

«Важливо розуміти, що недосяжне – обман. Такого не існує. Ми самі себе обмежуємо і зупиняємо. Треба готувати себе до того, що перший крок може бути неуспішним. Але перший успіх стане найкращою мотивацією. Вірте у себе і в свої мрії», – наголосив спортсмен.

Володимир Кличко зазначив, що цього року Фонду Кличко виповнюється 15 років, і гарною амбіцією є і надалі продовжувати організовувати літні табори для дітей.

«Колись жила унікальна людина – Альфред Нобель. Більше 100 років тому у нього були аналогічні амбіції – щоб нагороду за наукові досягнення отримували і після його смерті. Я хотів би, щоб фонд існував, і навіть через 100 років можна було б навчатися у «Школі успіху», – підкреслив Володимир Кличко.

Цього року учасниками «Школи успіху» від Klitschko Foundation стали дівчата 14-15 років з усієї України. Претенденти на участь пройшли непростий конкурсний відбір. Під час перебування у таборі вони мали можливість навчатися досягненню успіху від кращих практиків України, які довели свою ефективність у різних сферах: у спорті, в бізнесі, освіті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]