Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Потрібно активізувати проекти будівництва житла для постраждалих від афери «Еліта-Центр»

23 жовтня 2019 року, 11:28

Необхідно приділяти посилену увагу проектам будівництва житла для постраждалих від афери «Еліта-Центр» та просувати такі проекти більш активно. Досі без житла залишаються 1263 ошуканих інвестора. Про це наголошувалося під час наради, яку провів заступник голови КМДА Вячеслав Непоп із представниками постраждалих від афери «Еліта-Центр».

На сьогодні проведено інвестиційні конкурси та укладено договори про будівництво житлових будинків із виділенням квартир для «елітівців» на вулиці Милославській, провулку Платонівському, на перетині вулиць Здолбунівської та Тепловозної, на розі вулиць Лук’янівської та Глибочицької, вулиці Оноре де Бальзака (вулиця Польова). В означених об’єктах заплановано передати потерпілим 183 квартири. При цьому будівництво на Здолбунівській (100 квартир) заблоковане через конфлікт із місцевими протестувальниками, і статус ділянки лишається відкритим.

Ще на десятьох ділянках, які були визначені для будівництва житла потерпілим, із різних причин неможливо реалізувати проекти.

«Я доручив провести інвентаризацію ділянок, які призначалися для будівництва житла «елітівцям», – зазначив Вячеслав Непоп. – Якщо не можна будувати – знайти альтернативу. Потрібен план дій і чітке його виконання. Також ми актуалізуємо інформацію щодо тих житлових будинках, які споруджуються, та проінформуємо потерпілих інвесторів про терміни завершення робіт. Минуло 13 років, а чимало людей досі не отримали обіцяного. Ми маємо активізувати роботу із забезпечення житлом постраждалих від афери. Це зобов’язання, які ми взяли на себе».

Вячеслав Непоп доручив проводити зустрічі з представниками постраждалих від афери «Еліта-Центр» щотижня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]