Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «Триває пошук земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр» (Оновлено)

18 липня 2019 року, 15:20

На сьогодні триває пошук додаткових земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр». Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп під час зустрічі з ініціативною групою постраждалих інвесторів.

Він також зазначив, що з 24-х ділянок, які були передбачені для такого будівництва у 2006 році, частина вже оформлена під сквери та парки і забудові не підлягає. Більше того, навіть призначені під забудову ділянки, блокуються місцевими активістами, як це сталося з ділянкою на вулиці Здолбунівській.

На сьогодні ділянки, додатково запропоновані Департаментом земельних ресурсів КМДА, вивчаються Київським інвестиційним агентством з точки зору наявної містобудівної документації та можливостей будівництва на цих ділянках житла для «елітівців».

«За 13 років люди просто зневірилися. На моє переконання, земля для будівництва житла постраждалим «елітівцям» у Києві є. Щоб просуватися швидше, ми розробимо графік та план дій, які будемо контролювати разом із постраждалими інвесторами», – зазначив Вячеслав Непоп.

За даними МВС, у результаті будівельної афери «Еліта-Центр», яку було розкрито в лютому 2006 року в Києві, постраждало 1760 осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]