Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вячеслав Непоп: «У дев’яти районах столиці облаштують 32 футбольних поля зі штучним покриттям»

27 грудня 2018 року, 13:18

Для комфортних умов виховання та розвитку дітей у 2018 та 2019 роках у столиці побудують і реконструюють 32 спортивних майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям у дев’ятьох районах столиці. Відповідні роботи передбачено розпорядженням КМДА.

Замовник виконання робіт комунальне підприємство з експлуатації і ремонту житлового фонду «Житло-сервіс» має у встановленому порядку визначити генеральні проектні та підрядні організації для проектування та виконання робіт, а також передбачити під час укладання договору умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Фінансування проектування та будівництва (реконструкції) футбольних полів здійснюватиметься у рамках міського бюджету.

«Міська влада продовжує створювати сучасні умови для розвитку фізкультури і спорту серед школярів, – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп. – У 2018 році за кошти бюджету тривала реконструкція 66 футбольних полів, на більшості роботи майже завершені. Крок за кроком, оновлюємо спортивну інфраструктуру комунальних шкіл».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]