Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В’їзд до Києва великогабаритного транспорту - обмежено

16 січня 2016 року, 7:33

У зв’язку із погіршенням погодних умов до Києва обмежено в’їзд великогабаритного транспорту. Це дозволить снігоприбиральній техніці, яка з ночі працює на вулицях міста, оперативно здійснювати прибирання та уникнути утворення заторів.

На 9-ти основних в’їздах до міста чергують патрулі, які зупиняють вантажівки, а для водіїв будуть облаштовані пункти обігріву.

За прогнозом Укргідрометцентру, 16 січня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, вночі та вранці – сильний сніг, кількість опадів – 7-10 мм, приріст висоти снігового покриву – 10-15 см, хуртовина, пориви південно-східного вітру сягатимуть 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Міська владa звертається до водіїв з проханням обмежити поїздки приватними авто і користуватися громадським транспортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]