Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Якість повітря у Києві нормалізувалася: станом на 14:00 спостерігається низький рівень забрудненості

20 березня 2023 року, 14:15

Станом на 14:00 20 березня якість повітря у Києві нормалізувалася. У місті спостерігається низький рівень забрудненості. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Після нетривалого погіршення якості повітря, спричиненого метеорологічними факторами, зокрема низькою швидкістю вітру, ситуація нормалізувалася. Усі попередні рекомендації щодо обмежень перебування на вулиці скасовуються. Закликаємо слідкувати на станом атмосферного повітря у додатку «Київ Цифровий».

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря* – 32 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 35 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою просп. Берестейський, 97 загальний індекс якості повітря – 42 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 35  (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Китаївська, 22 загальний індекс якості повітря – 36 (низький рівень забрудненості).

Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 38 (низький рівень забрудненості).

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою: вул. Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 39 (низький рівень забрудненості).

Нагадаємо, вранці 20 березня у столиці спостерігалося погіршення якості повітря.

*Загальний індекс якості повітря (CAQI, Common Air Quality Index) формується автоматично на основі показників кількох основних забруднювачів: PM2.5 і PM10 (частки пилу), SO2 (діоксид сірки), NO2 (діоксид азоту), ОЗ (приземний озон), CO (оксид вуглецю). Чим нижчий показник CAQI, тим краща якість повітря.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]