Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Єдина муніципальна книгарня Києва оголошує збір книг для людей старшого віку

03 лютого 2022 року, 10:21

Єдина в столиці муніципальна книгарня «Сяйво книги» запрошує усіх відвідувачів долучитися до акції збору книг для людей старшого віку із Київського геріатричного пансіонату та благодійного фонду «Будинок Милосердя «Віфезда». Збір літератури для закладів триватиме до 28 лютого включно. Про це повідомили в КП «Міський магазин», у складі якого діє столична книгарня.

«Попередні акції, що проходили в книгарні, показали: допомагати тим, хто цього потребує, просто. Ми продовжимо дарувати турботу за допомогою книги. Тож до кінця лютого ви можете поповнити бібліотеку одного із закладів, що бере участь в акції. Натомість отримаєте знижку – 10% на весь чек», – повідомили в комунальному підприємстві.

Книгарня «Сяйво книги» працює щоденно із 10:00 до 21:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Більше пропозицій та цікавих заходів – на Facebook-сторінці комунального підприємства «Міський магазин»: https://www.facebook.com/magazinkp.

Нагадаємо, «Сяйво книги» бере участь у державній програмі «єПідтримка», за якою кожен громадянин може використати виплачену за вакцинацію 1000 грн на придбання якісної літератури.

Довідково.

Київський геріатричний пансіонат є стаціонарною соціально-медичною установою для постійного проживання громадян старшого віку, ветеранів війни та праці, людей, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування.

Будинок Милосердя «Віфезда» розташований у місті Дружківка. У ньому проживають люди літнього віку та ті, хто потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. Більшість мешканців будинку милосердя втратили власне житло або документи під час бойових дій на сході України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]