Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Юних киян запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі есе «Молодь про Конституцію України»

17 травня 2021 року, 14:41

Інститут політико-правових та релігійних досліджень спільно з Радою молодих юристів України проводять Всеукраїнський конкурс есе «Молодь про Конституцію України» з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України.

За інформацією організаторів, конкурс триває за підтримки професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських об’єднань, адвокатів, державних органів тощо.

Зокрема, до участі запрошують учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, які можуть висловити свої думки на теми: протидія булінгу, права молоді, захист прав людей із інвалідністю. Для студентів і аспірантів закладів вищої освіти передбачено теми: судова реформа, децентрація, конституційне судочинство.

Есе має містити особисту думку автора, а в разі цитування – згадку про джерело. Прийом конкурсних робіт триватиме до 25 червня. Надсилати разом із заявкою на електронну адресу: [email protected] (вказати в темі повідомлення «На конкурс»). Детальніші вимоги – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]