Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З нагоди Дня художника в КМДА відкрилася виставка «Україна в портретах»

10 жовтня 2016 року, 10:50

З нагоди Дня художника у приміщенні Київської міської державної адміністрації відкрилася виставка «Україна в портретах» художниці зі Львова Галини Константюк.

Майстриня змалку займається живописом, отримала освіту у Львівському державному коледжі декоративного й ужиткового мистецтва та Львівській національній академії мистецтв.

Портрети Галини Константюк – це картини із вигаданими героями, за якими ховаються реальні люди (знайомі художниці, друзі або випадкові люди). Образи, зображені на полотнах, наповнені колоритними барвами, незвичайними українськими мотивами. Кожен портрет – це унікальна історія про людину, прочитати яку можна придивившись на риси обличчя.

Більшість робіт виставки мають народну тематику, що передає дух і красу українських дівчат.

Виставка працюватиме для відвідувачів до 21 жовтня на другому поверсі Київської міської державної адміністрації, за адресою: вул. Хрещатик, 36.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]