Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З нагоди професійного свята надане службове житло 40 працівникам житлово-комунального господарства

16 березня 2017 року, 18:27

З нагоди відзначення Дня житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування у столиці вручили ордери на квартири працівникам з комплексного прибирання, слюсарям, зварювальникам та іншим. Загалом 40 працівників отримали службове житло. Відповідні сертифікати сьогодні вручив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Пріоритетним завданням органів влади всіх рівнів є створення комфортних умов для життя людей у нашому місті. Це вимагає системного розвитку житлово-комунального господарства та сфери послуг. Віримо, що спільними зусиллями влади та територіальних громад нам вдасться подолати всі проблеми, пов’язані із облаштуванням нашого побуту, та підняти рівень житлово-комунальних та побутових послуг. Ця робота не проста, особливо зараз, коли радикально змінюється законодавство, коли економічна ситуація у країні напружена. Однак за останні роки у нас є тенденція розвитку, ми побороли усі ці негаразди із заборгованістю заробітної плати, закупили спецодяг, знаходимо можливість забезпечувати людей службовим житлом», – сказав під час вручення ордерів заступник голови КМДА.

Також з нагоди професійного свята вручено відзнаки Прем'єр-міністра України, Київського міського голови, Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]