Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За вихідні рятувальники КАРС відпрацювали 8 виїздів із ліквідації наслідків негоди (+фото)

09 жовтня 2023 року, 13:14

Столичні рятувальники ліквідували наслідки надзвичайних ситуацій, які сталися в столиці через сильні пориви вітру 7-8 жовтня. Протягом цих вихідних комунальна аварійно-рятувальна служба (КАРС) «Київська служба порятунку» здійснила 8 виїздів. До робіт залучили 16 рятувальників. Про це інформує Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Так, оперативні підрозділи КАРС прибрали повалені вітром дерева на вулицях Митрополита Василя Липківського, Михайла Донця та Відрадному проспекті у Солом’янському районі. Також повалені дерева прибрали на вулиці Фролівській у Подільському районі, на вулиці Еллана-Блакитного в Голосіївському районі та на вулиці Лісовій в Оболонському районі.

На вулиці Обсерваторній у Шевченківському районі рятувальники прибрали аварійну водостічну трубу на житловому будинку. На проспекті Академіка Палладіна у Святошинському районі – прибрали аварійну частину карниза з житлової багатоповерхівки.

Негода в Києві триває. За прогнозом Укргідрометцентру, сьогодні, 9 жовтня, очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Департамент муніципальної безпеки КМДА закликає під час сильного вітру уникати перебування поблизу дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Нагадуємо, що при падінні дерев чи гілок, травмуванні людей слід інформувати екстрені служби: 101 або 103.

Чергування оперативних підрозділів КАРС триває цілодобово. Телефон КАРС «Київська служба порятунку»: 044-430-37-13.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]