Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Закликаємо киян бути максимально обережними на період погіршення погодних умов

25 листопада 2018 року, 21:43

Закликаємо киян бути обережними на період погіршення погодних умов. Через дрібний дощ та температуру повітря -2..0 градусів тротуари та проїжджі частини під загрозою утворення ожеледиці.

Наразі у місті не припиняються роботи з обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі. Зокрема, проїжджої частини та штучних споруд, а також тротуарів, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо.

В умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

Нагадаємо також, що в’їзд у Київ великогабаритного транспорту планують закрити зранку 26 листопада через погіршення погодних умов. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]