Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Застосунок Київ Цифровий додав сервіс для оплати комунальних послуг у столиці

06 липня 2023 року, 15:56

У міському застосунку Київ Цифровий додали можливість отримувати рахунки за комунальні послуги, оплачувати їх та зберігати квитанції оплат одразу в особистому профілі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Ви просили – ми зробили. У Цифровому тепер можна оплачувати комунальні послуги. Все зручно і просто. Користуйтесь і зберігайте свій час!» – написав у своєму Telegram-каналі Петро Оленич.

За словами директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олега Половинка, фахівці прагнуть розвинути екосистему цифрових сервісів із єдиним вікном доступу, щоб містяни могли заощаджувати час і користуватись необхідними онлайн-сервісами в застосунку Київ Цифровий. Саме завдяки зворотному зв’язку від користувачів додано можливість оплачувати комунальні послуги одразу в застосунку, там же зберігати квитанції і подавати показники лічильників.

«А ще взяли приклад із комунальників міста й навели лад у Цифровому: полагодили роботу застосунку на iPhone 6s і старіших моделях, прибрали «сміття» з екранів та набрали обертів, щоб стати ближчими до швидкості світла», – йдеться у пості команди Київ Цифровий, яка розповіла про реліз оновлення.

Оновлення застосунку Київ Цифровий уже доступне до скачування.

Для цього слід завантажити оновлену версію Цифрового в App Store і Google Play.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]