Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Заступнику голови КМДА Олександру Спасибку присвоєно звання «Заслужений будівельник України»

27 серпня 2018 року, 14:31

Із нагоди двадцять сьомої річниці незалежності України Президент Петро Порошенко присвоїв звання «Заслужений будівельник України» Олександру Спасибку – заступнику голови Київської міської державної адміністрації за значний особистий внесок у державне будівництво, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм. Про це йдеться в Указі Президента України № 241/2018.

Під керівництвом Олександра Спасибка здійснювалося будівництво та реконструкція кількох шкіл та десятків дитячих садочків, кінотеатру «Жовтень» та велотреку. За час його роботи відкрито пішохідний простір на Поштовій площі, реконструйовано парк Бабин Яр, а парки «Наталка» та «Володимирська гірка» стали стандартами серед парків міста; сходи від Пейзажної алеї до урочища Гончарі-Кожум’яки стали частиною великого туристичного маршруту, який у майбутньому з’єднає Пейзажну алею з Аркою дружби народів, відкрито реконструйовані соціальні центри, ведеться будівництво нових доріг, ремонт лікарень.

«Я щасливий бути причетним до розвитку і розбудови рідного Києва. Вдячний за довіру керівництву міста та держави і сподіваюсь на підтримку і допомогу киян у нашій спільній праці на благо нашої столиці. Я, як і кожен мешканець Києва, мрію бачити наше місто європейською столицею та роблю для цього все можливе, – підкреслив Олександр Спасибко. – Я хочу сказати, що це не підведення підсумків, а лише черговий етап роботи і руху лише уперед. Також хочу подякувати всім людям, із якими маю честь працювати разом».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]