Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершилася перша сесія «Київської академії жіночого лідерства»

04 червня 2021 року, 16:43

Перша група із 28 учасниць «Київської академія жіночого лідерства» завершила навчання. Група відібрана із жінок, які займають різні посади в Київській міській державній адміністрації та її структурних підрозділах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Ми запланували цю академію для того, щоб дати жінкам, які працюють на державній службі, додаткові знання, що потрібні для побудови успішної кар’єри. Адже в цій сфері 80% працівників – жінки. Але ключові керівні посади займають чоловіки. Я сподіваюся, що знання, набуті тут, допоможуть учасницям не тільки в кар’єрному, а й особистісному зростанні. Вдячна за таку велику увагу до проекту та позитивний зворотній зв’язок. Він обов’язково триватиме і надалі», – зазначила Марина Хонда. 

Заступниця голови КМДА вручила учасницям сертифікати, які засвідчують успішне завершення навчального курсу з розвитку управлінських та комунікаційних навичок.

Проєкт «Київська академія жіночого лідерства» реалізовується за ініціативи заступниці голови КМДА Марини Хонди в рамках заходів міської цільової програми «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки» та на виконання Плану дій із досягнення рівності та імплементації «Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків». Організаторами академії стали управління з питань гендерної рівності Департаменту соціальної політики КМДА та ГО «Новий соціальний вектор».

Учасниці Академії пройшли програму, яка передбачала три навчальні модулі з розвитку управлінських та лідерських компетенцій, гостьові лекції. Також учасниці протягом усього навчання мали менторську підтримку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]