Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершувати реконструкцію дитячого садка на вул. Тампере 14-А буде КП «Житлоінвестбуд-УКБ»

03 листопада 2017 року, 17:35

Завершувати реконструкцію будівлі дитячого садка на вул. Тампере 14-А буде комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ». Підписано розпорядження КМДА № 1386 «Про передачу функцій замовника реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу на вулиці Тампере, 14-А у Дніпровському районі м. Києва».

Відповідно до розпорядження, Дніпровська РДА має у встановленому порядку передати КП «Житлоінвестбуд-УКБ» функції замовника реконструкції будівлі та всі наявні документи, що засвідчують права замовника, обсяги незавершеного будівництва на момент передачі, проектну та іншу документацію, важливу для здійснення функцій замовника.

Усі роботи будуть виконані за рахунок бюджетних коштів та в межах показників Програми економічного і соціального розвитку Києва на відповідний період. Прогнозована вартість реконструкції зазначеної будівлі складає майже 19 млн грн, яка буде уточнена після проведення експертизи проекту.

Необхідно зауважити, що під час укладання договорів підряду на виконання робіт, замовників зобов’язано передбачити умови щодо надання гарантії якості будівельними організаціями та встановлення гарантійного строку експлуатації не менше 10 років. Також у договорах передбачать безумовне повернення коштів, у разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконання робіт, у сумі завищення.

Після реконструкції та прийняття об’єкта в експлуатацію майно в установленому порядку буде зараховане до комунальної власності територіальної громади Києва. Це дозволить поліпшити умови для виховання та розвитку дітей дошкільного віку у Дніпровському районі столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]