Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Залучення наукового потенціалу до розробки міських програм – один із факторів їх успішного впровадження (+фото)

16 травня 2024 року, 16:41

Залучення наукового потенціалу до розробки міських програм – один із факторів їх успішного впровадження та досягнення стратегічних цілей розвитку Києва. На цьому наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час вручення нагород фахівцям єдиної наукової в системі комунальних підприємств столиці установи КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста».

«Напередодні Дня науки, який Україна цьогоріч відзначає 18 травня, маю честь відзначити роботу тих, хто також своєю щоденною працею робить наше місто кращим. Особливого значення робота науковців набуває в умовах сучасних викликів та трансформацій. Адже ефективне впровадження прогресивних рішень на основі наукових досліджень є запорукою соціально-економічного розвитку та інтелектуальної потужності столиці», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки та зміцнення наукового потенціалу Микола Поворозник вручив працівникам КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» подяки Київського міського голови та Почесні грамоти від Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Нагородження науковців до Дня науки (фото – КМДА, Любов Голуб’ятнікова)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]