Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сполучене Королівство Великої Британії готове допомогти Києву в підготовці до зими

06 травня 2024 року, 10:27

Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії готове допомогти Києву в підготовці до зими. Попередні домовленості про це досягнуті під час зустрічі з директором Департаменту бізнесу та торгівлі Уряду Великої Британії Родні Берклі.

Делегація Київської міської ради у складі заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, заступника голови КМДА, депутата Київради Владислава Андронова, депутатки Киїради Євгенії Кулеби та депутата Київради Леоніда Ємця провела низку робочих зустрічей із представниками Уряду Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Як зазначив Володимир Бондаренко, Київ відкритий для світу, і ми готові співпрацювати з іноземними партнерами, які підтримують Україну.

«Британська сторона поінформована про потреби столиці та очікує детальний специфікований список обладнання. Наразі йдеться про генераційне обладнання середньої та малої потужності. Також британська сторона готова долучитись до відновлення енергетичної інфраструктури столиці, зокрема за новими сучасними технологіями», – додав Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]