Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Триває евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській, по яких ворог анонсував можливий удар

26 квітня 2024 року, 19:41

Триває евакуація двох лікарень, одна з яких — дитяча, на вулиці Богатирській, через загрозу удару ворога по цих медзакладах. «Швидкі» вивозять пацієнтів в інші столичні лікарні. Про це мер Києва Віталій Кличко, який виїхав до медзакладів, повідомив у своєму відеозверненні у Telegram-каналі.

«Зараз відбувається термінова евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській. Одна з лікарень – дитяча, ми перебуваємо тут. Бо ворог, судячи з відео, що потрапило в інтернет, фактично анонсував удар по цих медичних закладах. Назвали навіть адреси! Мовляв, у закладах перебувають військові. Це – провокація, яку агресор намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці. Тому, щоб убезпечити хворих дітей, їх батьків та медичний персонал, ми повинні і робимо зараз все можливе, щоб перевезти пацієнтів та медиків у інші медзаклади столиці. Це складний процес. Але ризикувати життями людей ми не можемо!» – наголосив Віталій Кличко.

Він також підкреслив, що місто звернулося до СБУ, Міністерства охорони здоров’я за допомогою та поінформувало їх про заходи, які вживає столиця для збереження життя й здоров’я пацієнтів та персоналу лікарень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]