Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ став почесним членом мережі «METREX», яка об’єднує понад 50 агломерацій Європи

25 квітня 2023 року, 11:25

Київ став почесним членом мережі «The network of European metropolitan regions and areas», яка об’єднує понад 50 агломерацій Європи.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Київ приєднався до міжнародної мережі з метою обміну досвідом та нестандартними рішеннями, які стосуються різних сфер життєдіяльності міст.

«Це дозволить Києву й надалі розвиватись у контексті загальноєвропейських процесів спільно із дружніми муніципалітетами. Ми зможемо переймати новий досвід задля подолання викликів та криз у питаннях економічної регіоналізації та розвитку агломерацій Європи. Крім цього, вступ столиці України до мережі «METREX» забезпечить додаткову експертну та практичну допомогу у втіленні Стратегії відновлення Києва за пріоритетами повернення мешканців у місто та перетворення української столиці у певний магніт за умови прозорості основних міських процесів. Ми знаємо, що наше майбутнє у вільній Україні, яка знаходиться у загальноєвропейському контексті», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради подякував президентові «METREX» Якубові Мазуру та колегам із «METREX».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]